Workshops

Find arbejdsglæden hos dine ansatte igen

 

 

Er du en chef eller leder, som vil forbygge arbejdsrelateret stress i din virksomhed?

Stress management workshops er et af de bedste redskaber til at genopbygge teamwork og gensamle et hold efter en periode med højt stress på arbejdspladsen.

Ved du, hvad der stresser dine medarbejdere i deres arbejdsdag? Er du bevidst om, hvad der påvirker dem, og hvornår de ikke kan yde deres bedste og hvorfor?  Hvis en medarbejder er presset på arbejdet, eller de har problemer på hjemmefronten, så er de rigtigt meget på, og de har ikke et fristed til at lade op igen. Pludselig kan de ikke være stærke længere, og de har brug for hjælp. De har simpelthen mistet energien og overblikket, og det er i denne situation, at en stress sygemeldning kan ske.

En medarbejders stress sygemelding er ikke bare hård for den involverede person, men det kan også være en økonomisk dyr periode for en virksomhed.  At få hjælp fra en professional stresscoach på arbejdspladsen, inden at stresset melder sig hos en medarbejder eller en gruppe af medarbejdere, kan sparre en virksomhed for mange penge og tab af ressourcer og profit.  

Her hos Esperanto Mind finder du en empatisk og erfaren StressMaster, som rigtig gerne vil hjælpe og guide dig, som chef eller leder angående dine medarbejders mentale sundhed. Det er altid lang bedre at være på forkant med en stress situation end, at der skal samles op fra et stress nedbrud.

Vi hjælper dig med at bevare den indre ro i en stresset situation på arbejdspladsen, og vi hjælper dig med at genfinde dine medarbejders livsværdier og arbejdsglæde.

 

“En af de måske allerværste situationer til at fremkalde stress er, når definitionen af, hvornår et mål er nået, hele tiden rykkes.”
– Lisbeth Fruensgaard, Kuren mod Stress, 2018

Stresscoaching workshop for virksomheder

Stresscoaching må ikke være coaching i den traditionelle forstand. Når vi snakker stress, så er det et helt andet forløb der skal til, for at det virker. Det gælder også på en arbejdsplads.

Derfor tilbyder Esperanto Mind workshops for virksomheder,  der guider ledere og medarbejdere til hvordan de stopper stress, før det bliver til en sygemeldning, der kan tage alt for lang tid. Med andre ord, vi hjælper med at afvikle stress, før den starter.

Som chef eller leder, bliver du rådgivet og vejledet i, hvordan du kan varetage dine medarbejderes arbejdslyst og glæde til deres job. Efter bare en workshop, får du og dine medarbejdere redskaber, der kan bruges på arbejdspladsen med det samme.

Janne Frøstrup Knudsen, StressMaster og NLP Terapeut