Privatlivspolitik

 

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt Esperanto Minds nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@esperantomind.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

   

  Datasikkerhed

  Med henblik på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

  Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

  Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Når vi deler billeder på sociale medier, sker det i henhold til gældende betingelser for det pågældende sociale medie.

   

  Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

  Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

   

  Esperanto Mind ApS

   

  CVR-nr. 40775420

   

  Hvesager 93

   

  7300 Jelling

   

  Tlf. nr. 30556993

   

  E-mail: mail@esperantomind.dk

   

  Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

   

  Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

   

  Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

   

  Hvis du ønsker at klage over Esperanto Minds behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

  Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf. nr. 33193200 e-mail: dt@datatilsynet.dk.