Kontakt Janne

StressMaster & NLP Terapeut

 

 

Få en uforpligtende samtale med Janne Frøstrup Knudsen.

Ring til 3055 6993 eller skriv en besked til jfk@esperantomind.dk.

Du får ikke stress fordi du er svag, tværtimod. Du er sikkert blevet stresset, fordi du er så stærk, at du har kunnet holde ud meget længe. Og vidste du, at stress ikke er en sygdom? Stress er en ubalance i krop og sind, som kan blive rettet op på igen. Jo hurtigere stress bliver behandlet, jo hurtigere kommer man sig.

Janne har selv været nede med stress to gange. Den anden gang var hun ikke kun ramt arbejdsrelateret men denne gang også privat med alvorlig sygdom i nærmeste familie.

Havde hun dengang haft den viden og de redskaber, som hun kender i dag, kunne hun have undgået det. Derfor ligger det hende så meget på hjerte, at hjælpe andre af med stress.

Hvis du har lyst til at få mere information omkring hvordan Janne, som StressMaster, kan hjælpe dig, så kontakt Janne og få først en uforpligtende telefonsamtale, hvor du samme med Janne kan finde ud af, hvordan du bedst mulig kan komme af med dit stress. Denne første telefonsamtale er gratis for dig.

 

Klik denne boks for at kontakte Janne via e-mail

Skriv venligst din kontakt information i beskeden til Janne, så hun nemmest muligt kan kontakte dig tilbage.

FAQs

Hvor mange danskere bliver syge med stress?

“En opgørelse fra 2018 fra FTF, hovedorganisationen for 450.000 offentlige og private ansatte, angiver at 17.000 er sygemeldte hver dag p.g.af dårligt psykisk arbejdsmiljø. Stressforeningen angiver på deres hjemmeside, at tallet er 35.000. Dette er jo ikke ensbetydende med, at de sygemeldte er stressramte, men kan give en indikation af problemets omfang.”

Kilde: https://www.stressakademiet.dk/stress-i-tal/

Hvor normalt er det at få en psykisk lidelse i Danmark?

“Ca. 20 procent af den voksne befolkning symptomer på psykisk sygdom. Hertil kommer et ukendt antal børn, unge og voksne, som mistrives, og som er i risikogruppen for at udvikle alvorlige psykiske problemer.”

Kilde: Psykiatrifonden.dk

Hvad er psykologisk stress?

“Fakta

 • Psykologisk stress opstår, når en person oplever, at omgivelsernes krav og forventninger overstiger ens kapacitet
 • Det er en udbredt opfattelse blandt mange, at psykologisk stress fører til fysisk sygdom. Men eksperter og forskere er dog fortsat usikre på denne sammenhæng
 • Stressfyldte hændelser øger risikoen for, at man udvikler en depression”

Kilde: www.Sundhed.dk

  Hvad er angst?

  “Angst er en naturlig reaktion på noget, der føles farligt. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man fx flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet. Men nogle oplever angst i situationer, der ikke burde udløse angst – fx hverdagssituationer som at købe ind eller tage med toget. Her er angstreaktionen ude af proportion med den reelle fare. “

  Kilde: Psykiatrifonden.dk

  Er selvmord forbundet med depression?

  “Det er vigtigt at være opmærksom på risikoen for selvmord. Omkring halvdelen af alle selvmord skyldes depression, både blandt unge og ældre. Og personer med depression har ca. 20 gange større risiko for selvmord end den øvrige befolkning.”

  Kilde: Psykiatrifonden.dk