Betingelser & Vilkår

Vi er her for dig…

 

Betingelser og vilkår mellem klient og Esperanto Mind

 

Nedenstående ­personlig information er fortrolig og dækket af den danske GDPR lov.

  1. Den personlige hjælp, som modtages hos Esperanto Mind er ikke behandling i stedet for at se en læge, psykolog, psykiater eller andet kvalificeret sundhedspersonale. Esperanto Mind sætter heller ikke en diagnose på psykiske lidelser eller udfordringer.
  1. Den personlige hjælp, som modtages hos Esperanto Mind er ikke behandling for udfordringer med alkohol- og/eller stofmisbrug. I tilfælde af disse udfordringer skal passende klinisk hjælp indenfor alkohol- og stofmisbrug kontaktes.

3. Den personlige hjælp, som modtages hos Esperanto Mind kan ikke bruges i stedet for professionel advokathjælp. I tilfælde af sundhedsmæssige, økonomiske eller forretningsmæssige udfordringer skal et advokatkontor kontaktes.

4. Hver klient har fuldt ansvar for sig selv, både fysisk og psykisk. Mens en klient er i behandling hos Esperanto Mind må deltagelse tages alvorlig, sådan at oplevelsen kan være fordelagtig og positiv.

5. Coaching eller terapi hos Esperanto Mind er en professionel relation med en coach eller terapeut. Dette er et designet forhold, der er skabt til at hjælpe klienten videre med personlige udfordringer og/eller mål. Esperanto Mind tilbyder et trygt, varmt og venligt miljø, hvori en klient frit og fortroligt kan udtrykke sig og udvikle sit liv.

6. Coaching eller terapi hos Esperanto Mind er en omfattende proces, som kan påvirke alle områder af en klients liv inklusiv job, økonomi, sundhed, personlige forhold, professionelle forhold, karriere og interesser. Hvordan en klient beslutter sig for at håndtere disse mulige udfordringer er helt deres eget ansvar, ikke Esperanto Minds ansvar.

  1. Den aftalte pris skal betales til tiden for behandlinger og/eller forløb hos Esperanto Mind, medmindre der er lavet andre aftaler med Esperanto Mind omkring prisen, og hvordan den skal betales.
  1. Der vil blive opkrævet det fulde beløb for en session, medmindre en klient melder afbud via telefon eller e-mail til deres coach eller terapeut mindst 24 timer før deres session.

 

 

Hvis der lånes tekst eller lignende fra www.esperantomind.dk, venligst husk at henvise til vores hjemmeside og send også en besked til os via:

mail@esperantomind.dk