Corona Hensyn

Vi passer på hinanden – altid.

 

 

Corona Hensyn

Sådan håndterer vi Corona situationen 

Vi lever i øjeblikket i en meget unik tid, hvor Covid-19 virussen huserer hele verden. Det er derfor vigtigt, at vi gør, hvad vi kan for at passe på os selv og hinanden. Det gælder også både terapeuter og klienter hos Esperanto Mind. 

Fra d. 1. februar 2022 bliver alle Corona restriktionerne i Danmark fjernet for første gang, siden Corona pandemien startede for et par år siden. Dette er en postiv udvikling, men det betyder dog ikke, at virussen er væk, og at vi ikke længere skal tage hensyn i vores dagligdag. Det er vigtigt, at vi stadig passer på hinanden, så godt som vi kan.

Du behøver nu ikke længere at vise Coronapas til fysiske møder hos Esperanto Mind, men husk på, at du stadig har et ansvar, inden du besøger os til en session:

  • Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer
  • Hold god afstand til andre
  • Sprit/vask dine hænder, ofte
  • Dæk munden med albuen, hvis du skal nyse eller hoste

Er du stadig ikke helt tryg ved et fysik møde med din terapeut, så forstår vi godt dette. Derfor skal du vide, at du også kan modtage samtaleterapi med os online via MS Teams. Valget er dit. 

Derudover tilbyder vi også Walk & Talks i naturen og den friske luft, plus ved de tilfælde, hvor du bare har for svært ved at komme ud af dit hjem, så kan vi også komme til dig.  

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER TRYGT VELKOMMEN!

Corona Hensyn

Vi ser frem til at høre fra dig: