Forstå dit stress

Hjælp til at håndtere dagligdagen uden stress

 

 

Hos en professional Stressmaster får du…

… dit liv til at blomstre igen.

Du kan lære påny at leve livet uden stress og få din livsglæde og arbejdsglæde igen.  Lyder det ikke bare godt? Det er da gode nyheder. 

Der kan være vidt forskellige årsager til, hvad der stresser netop dig i din hverdag. Det kan være arbejdsrelateret eller i dit privatliv, eller begge steder. Er du presset på arbejdet og har sygdom i familien, så er du rigtigt meget på, og du har ikke et fristed til at lade op igen. Det kan du klare i en periode, men når du først mister energien og overblikket, så er du derude, hvor du behøver kvalificeret hjælp omgående.

Her hos Esperanto Mind finder du en empatisk og erfaren StressMaster, som rigtig gerne vil hjælpe og guide dig, før du kommer derud. Det er altid lang bedre at være på forkant med en stress situation end, at du skal samles op efter et stress nedbrud. Vi hjælper dig med at bevare din indre ro i en stresset situation, og vi hjælper dig med at genfinde dine livsværdier og grænser.

“Livet er ikke et problem, der skal løses, men en virkelighed, der skal opleves.”
– Søren Kierkegaard

Et stresscoaching forløb hos Janne

 

Stresscoaching må ikke være coaching i den traditionelle forstand. Når vi snakker stress, så er det et helt andet forløb der skal til, for at det virker.

Derfor starter et forløb hos Janne med, at hun som ekspert finder den første del af vejen for dig. Fra dag 1 starter du med at vikle dig ud af din stress igen. Du bliver rådgivet og vejledet i, hvordan du får det til at ske i netop din hverdag. Allerede efter første session får du det bedre, og du får redskaber med hjem med det samme.

Er du parat til at tage det første skridt væk fra stress?

Janne Frøstrup Knudsen, StressMaster og NLP Terapeut