Ankrologi

Hvad i alverden er nu Ankrologi?

 

 

Ankrologi er det navn, som vi har givet vores fælles terapeutiske kompetencer. 

Med Ankrologi kan vi hjælpe dig på bedst mulig måde i dine terapisessioner.

Når noget ikke rigtig lykkedes for dig, så kan det være fordi, at du bliver ved med at gøre det samme, og derfor får du de samme resultater.

Føles det som om, at det er tid til nærvær og andre handlemuligheder i dit liv, men du har svært ved at finde ud af hvad og hvordan?

Individuel terapi skaber ikke blot håb i dit liv, men det skaber også livslange forandringer, så du dermed kan leve som du vil og være fri af bekymringer om bekymringer. Måske er tiden til at gøre noget nyt i dit liv –– nu?

Stærkere_end_du_tror_kop
Du er stærkere end dine ar.

Esperanto Minds to terapeuter:

Hvordan kan Janne hjælpe dig?

Janne Frøstrup Knudsen
StressMaster & NLP Terapeut

Fokus på mennesket bag facaden

Som person har Janne altid haft fokus på mennesket bag facaden. Hvad er det der gør, at vedkommende reagerer, som de gør.

En mission med at bringe struktur i en hverdag med kaos

Med indsigt i mennesker, hjælper Janne klienter med at knække stresskoden til et bedre arbejdsliv såvel som et stressfrit privatliv.

Bringer meget erfaring til samtalen

Jannes rejse gennem livet har styret hende til det, der interesserer hende meget, nemlig mennesket. Derfor har hendes arbejdsliv også indeholdt kurser og uddannelser som: Enneagrammet, Discovery Insight Profil, Garuda FokusProfil, HR Akademiuddannelsen og Arbejdsmiljørepræsentant uddannelsen.

Hvordan kan Helle hjælpe dig?

Helle Rohdin-Møller
Kognitiv Terapeut & Master of Spiritual Psychology

Fokus på mennesket bag tankerne

Helle forstår den komplicerede sammenhæng mellem tanker og følelser. I hendes verden starter alt med en tanke, og en tanke kan ændres. Denne metode giver en person livskontrollen tilbage i egne hænder.

Klienter føler sig hørt og forstået

Det er desværre for tit, at man hører om mennesker, der ikke føler sig hørt af andre. Endnu værre er det, når man bliver misforstået af sin egen ægtefælle, en god ven eller kollega.

Bedre forståelse af dig selv

Med nøje udvalgte spørgsmål, hjælper Helle med at reframe mange ofte tænkt-til-døde tankemønstre. Hermed bliver klienter klædt på med ny perspektiver til en bedre og roligere dagligdag.

Hvordan ved jeg, om jeg får den rigtige hjælp til mig?

Tag en dyb indånding, mærk efter i kroppen og følg hjertet!

Mærk godt efter, helt dybt ned i maven og din mavefornemmelse vil fortælle dig, om individuel terapi er for dig. Du er eksperten i dit liv, og kun du ved, hvad du har brug for. Vi står parate her hos Esperanto Mind til at stille og rolig guide dig på den rette vej til nye indsigter.

How It Works

Uforpligtende Snak

Vi ved godt, at det at åbne op til et ukendt menneske i en første individuel terapi session godt kan være udfordrende for mange. Derfor tilbyder vi alle, at få en gratis uforpligtende halvtimes snak over telefonen med enten Janne eller Helle. På den måde, kan vi også etablere det rette fit med den rette terapeut for dig.

i

Få den rette behandling

Det er i vores egen bedste interesse, at du får den behandling, som du har brug for, og at du føler dig tryg og fri i dine terapi sessioner. Alle fortjener et godt liv, og alle kan få et godt liv med den rette støtte og den behandlingsmetode, der passer lige netop dem. Vi tror på, at vi kan vise dig en lettere vej ud af stresset eller mørket i dit liv. 

Nå dine mål med et smil

Sammen vil vi kigge på de forskellige ting i dit nuværende liv, som du gerne vil have ændret, og sammen lægger vi en plan med mål, som du realistisk kan nå. Alt bliver gjort i dit egen tempo, og det du er komfortabel med. Det er dit liv og det er dig, der bestemmer over det. Ej din power og vær helten eller heltinden i dit personlige univers.