Kontakt Helle

Kognitiv Terapeut & Master of Spiritual Psychology

 

 

Få en uforpligtende samtale med Helle Rohdin-Møller.

Ring til 2344 1509 eller skriv en besked til hrm@esperantomind.dk.

 

Hvis du er nysgerrig på, om Helle kan hjælpe dig med det inner kaos du i øjeblikket bærer rundt på, så ring og få en uforpligtende samtale. Denne første telefonsamtale koster dig ikke noget, så du kan hilse på Helle, inden I går i gang med fysiske eller online sessioner for at finde ind til kernen i dig. Det bliver en helt vidunderlig personlig rejse, som du med et smil aldrig vil fortryde. 

Så er du der, hvor du bare ikke længere kan mærke dig selv, så skal du vide, at Helle selv har været nede og røre den mørke bund med angst og depression, for slet ikke at nævne stress.

I dag følger Helle hendes livslange drøm om, at hjælpe andre med daglige følelsesmæssige udfordringer. Grundet Helles egen personlige rejse i livet, kan hun lettere mærke, hvad der skal til for, at du igen kan ånde lettet op og leve præcis, som du ønsker.

Helle er overbevist om, at vi alle har ret til et liv, hvor der er plads til drømme og det autentiske “jeg.” Hun er også overbevidst om, at alt i livet starter med en tanke, der fører til en følelse, der giver en adfærd, som godt og grundigt kan spænde ben for ønskerne om det gode liv. 

Genfind glæden og lysten til livet i sessionerne hos Helle, sådan at du igen kan leve et glad og balanceret liv.

 

Klik denne boks for at kontakte Helle via e-mail

 

Skriv venligst din kontakt information i beskeden til Helle, så hun nemmest muligt kan kontakte dig tilbage. 

FAQs

Hvor mange danskere bliver syge med stress?

“En opgørelse fra 2018 fra FTF, hovedorganisationen for 450.000 offentlige og private ansatte, angiver at 17.000 er sygemeldte hver dag p.g.af dårligt psykisk arbejdsmiljø. Stressforeningen angiver på deres hjemmeside, at tallet er 35.000. Dette er jo ikke ensbetydende med, at de sygemeldte er stressramte, men kan give en indikation af problemets omfang.”

Kilde: https://www.stressakademiet.dk/stress-i-tal/

Hvor normalt er det at få en psykisk lidelse i Danmark?

“Ca. 20 procent af den voksne befolkning symptomer på psykisk sygdom. Hertil kommer et ukendt antal børn, unge og voksne, som mistrives, og som er i risikogruppen for at udvikle alvorlige psykiske problemer.”

Kilde: Psykiatrifonden.dk

Hvad er psykologisk stress?

“Fakta

 • Psykologisk stress opstår, når en person oplever, at omgivelsernes krav og forventninger overstiger ens kapacitet
 • Det er en udbredt opfattelse blandt mange, at psykologisk stress fører til fysisk sygdom. Men eksperter og forskere er dog fortsat usikre på denne sammenhæng
 • Stressfyldte hændelser øger risikoen for, at man udvikler en depression”

Kilde: www.Sundhed.dk

  Hvad er angst?

  “Angst er en naturlig reaktion på noget, der føles farligt. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man fx flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet. Men nogle oplever angst i situationer, der ikke burde udløse angst – fx hverdagssituationer som at købe ind eller tage med toget. Her er angstreaktionen ude af proportion med den reelle fare.”

  Kilde: Psykiatrifonden.dk

  Hvor mange lever med en spiseforstyrrelse?

  “85.000 danskere – børn, unge og voksne, lider af en spiseforstyrrelse. Af disse lider 5.000 af anoreksi, 30.000 af bulimi og 50.000 af tvangsoverspisning (BED).”

  Kilde: Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade