Mission, Vision & Værdier

Coaching & terapi til DIT liv!

 

 

Vores Mission, Vision & Værdier

Vision:

At altid gøre vores absolut bedste for at hjælpe mennesker, som har brug for støtte og indsigter med svære personlige livsudfordringer inklusive stress, depression, angst og spiseforstyrrelser.

Mission:

At hjælpe mennesker fra 12 år og opefter med at identificere personlige livsudfordringer og samtidig sætte realistiske mål i dagligdagen, sådan at en positiv, optimal livsglæde kan genoprettes.

Værdier:

At tilbyde dygtige og uddannet terapeuter, der gennem empati, forståelse og medmenneskelighed hjælper mennesker videre i dagligdagen med svære livsudfordringer. 

Hvad er Binge?

Når man binger, så overgør man noget. Det er en menneskelig adfærd, som gøres igen og igen, og der er ingen balance i denne binge adfærd. 

Hvad er BED (Binge Eating Disorder)

Binge Eating Disorder er når man overspiser og når man mere eller mindre spiser sine følelser. Det betyder, at hvis fx. har en pose chips foran sig, i stedet for kun at spise en håndfuld chips, så vil man helt automatisk spise hele posen. Der er ingen balance i denne adfærd, og det hele skal bare spises. Det gælder også hvis det er grøntsager, så ikke kun usunde madvarer. 

BED spiseforstyrrelse og behandling

Der er flere forskellige måder, hvor man kan få behandling til BED. I modsætning til troen på, at det er en slankekur, der skal til, så er en af de mest succesfulde behandlinger til en spiseforstyrrelse Kognitiv Adfærdsterapi. Her går man tættere på den adfærd, der udgør spiseforstyrrelsen via trigger tanker og følelser. Der er en grund til, at man siger, at man "spiser sine følelser," når vi taler BED. 

Andre spiseforstyrrelser

Esperanto Mind behandler ikke kun BED, men også alle andre former for spiseforstyrrelser såsom anoreksi, bulimi og ortoreksi.

BED er den største gruppe i Danmark indenfor spiseforstyrrelser, og pr. d. 1/1/2022 er BED nu også officielt en accepteret diagnose i Danmark. Lægerne har dog desværre ingen tiltag til hjælp endnu, og derfor står mange uden offentlig hjælp til deres BED. 

ESMs Mission, Vision og Værdier

Du kan finde Esperanto Minds mission, vision og værdier i rammen overfor.

Vi vil dig gerne, og vi vil gerne hjælpe dig med din spiseforstyrrelse om den er:

BED

Anoreksi

Bulimi

Ortoreksi

 

Terapisession mellem klient og terapeut